Köp- och leveransvillkor

KÖPVILLKOR
Det är tryggt att handla av mig. Jag använder den senaste tekniken för säkra betalningar med kreditkort och direktbetalning via PayPal och du kan alltid
kontakta mig vid frågor.

ALLMÄNT
Alla tavlor förblir Per Ståbi & Arts egendom till dess att full betalning kommit mig tillhanda. När du beställt en vara betyder det samtidigt att du accepterat
och godkänt regler och Köpvillkor.
En eventuell avbeställning är giltig efter att du fått en avbeställningsbekräftelse.
För privatpersoner gäller Konsumentlagen samt Distans- och Hemförsäljningslagen. Kunden är skyldig att läsa våra köpvillkor samt följa de regler och råd
beträffande köp och produktskötsel.
I priserna ingår moms, leverans och emballage.
Vi reserverar oss för momshöjningar och andra prisförändringar, som ligger utanför vår kontroll.

ORDERBEKRÄFTELSE
När du gjort din beställning i Per Ståbis shop får du automatiskt en orderbekräftekse till den e-post du har angivit i kassan. I orderbekräftelsen får du också ett ordernummer, som du kan referera till vid eventuella frågor angående din beställning.

BETALNING OCH LEVERANS
Normal leveranstid är 3-8 arbetsdagar. Alla tavlor som du kan köpa på min hemsida finns på lager, såvida inte tavlan är en beställningsvara (Reservation för
slutförsäljning).
För privatpersoner levereras tavlan/tavlorna genom Schenker till ditt närmaste utlämningsställe.
För företag utnyttjas Best Transport med leverans under kontorstid.

BETALNINGSSÄTT
Du har möjlighet att betala din order på följande sätt:

BETALNING MED KREDITKORT
Betala säkert med kort. Vi ser aldrig  ditt kortnummer utan du betalar via Stripe. Vi har den senaste, säkraste  mjukvaran för kortbetalning över Internet.
Vid kortbetalning tillkommer det inga avgifter. Du betalar endast summan  du handlat för.
Du kan välja att betala online med ditt Visa eller Mastercard. Du kan endast beställa till din folkbokförings- eller företagsadress.

ÅNGERRÄTT
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (detta gäller inte företag) full retur- och  bytesrätt inom 14 dagar från att du  mottagit varan, förutsatt att du inte  använt varan och att den returneras i oskadat skick.
Vid returer eller byten av varor betalar du själv returfraktkostnaden.
Om det däremot rör sig  en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara återbetalar vi dig för returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan.
Garantin gäller inte då felet på varan  beror på yttre olyckshändelse efter det att kunden mottagit varan, t ex
vanvård, onormalt brukande eller liknande förhållande.
Återbetalningen kan ta upp till två veckor.

RETURNERA
1. Kontakta mig innan du ska returnera en vara. Därefter skickar vi dig ett Returneringsformulär där du måste ange ditt kundnr, adress, telefonnummer, kontonummer och varför du returnerar varan. 
2. Skicka tillbaka varan tillsammans med returneringsbekräftelsen till oss. Du betalar returfrakten.
3. När vi fått returen och godkänt den betalar vi tillbaka pengarna på det bankkonto som du angivit i returneringsformuläret.