Personuppgifter

Med anledning av en EU-lagstiftning (GDPR) från 25 maj 2018 vill jag informera om hur e-post och eventuella andra personuppgifter hanteras när du beställer någon av mina målningar eller teckningar via www.perstabi.se
Då lagras det endast de uppgifter, som finns i beställningsformuläret (namn, adress, epost, telefon och produkter). Om du väljer att betala via Stripe skickas dessa uppgifter vidare till den väletablerade betalningstjänsten Stripe, som hanterar betalningen via kort. Du har rätt att få veta vilka uppgifter jag har om dig i mina register, att få dem rättade eller raderade. Du är välkommen att kontakta mig.

NYHETSBREV
Det är många som vill ha information när jag laddar upp nya tavlor i online shoppen. Därför skickar jag ibland ut nyhetsbrev till er per e-post. Vill du inte få mitt infobrev, kan du enkelt följa instruktionerna som medföljer för att avregistrera dig och ta del av utskicket i fortsättningen.

VILL DU RADERA DINA UPPGIFTER
Inga problem. Om du vill att jag ska ta bort dina uppgifter är du välkommen att kontakta mig per telefon eller e-post så ordnar jag detta. De som kommer i kontakt med personuppgifter är ofta folk jag personligen känner mycket väl och är väl införstådda i personlig integritet.
Jag är mycket mån om att behandla mina kunder på bästa sätt. Jag är väl medveten om att det finns skäl varför man inte vill sprida sina uppgifter för mycket och är noga med att behandla mina kontakter med högsta respekt.

Med vänlig hälsning,
Per Ståbi